Jaha då har man vart i radio oxå hahahaha.

Ja på det här jobbet får man va med om mycket.
Nyss ringde det 2 checka killar från nån radiokanal och skulle ha numret till miss independent i USA.
Nån känd rnb snubbes syrra, Sen ändrade dom sej efter 2 sekunder och skulle ha jacobs craprap eller vad det nu va.
Såklart fanns ju inget av detta registrerat..
Dom sa ju inte att dom ringde från nån radiokanal men det märktes skitväl.. för musik spelades i bakgrunden och dom va 2 som pratade samtidigt, i munnen på varandra dessutom. Huvva va pinsamt.. hoppas det inte va från nån stor kanal..
Det lär ju märkas hahaha.
Jajja man får bjuda på sig själv ganska bra i det här jobbet.. har ju pratat med Tony Irwing och Mark Levengood också :)
Men det här lär man ju inte glöma i första taget.. dom va så flummiga så folk lär ju fatta att man inte hittade nånting.
Va bara tvungen att dela med mig av ravaderna som händer här :p


Vilken dag...snö o allt

Ja det jag hade planerat idag blev väl halvdant hehe, men brukar det nånsin bli som man planerar??
När jag tänker efter brukar det faktiskt bli roligast om man bara går nånstans och ser vad som händer.
Kom till jobbet vid 6 imorse och tänkte.. blir ju en lugn start iallafall för när man börjar så tidigt brukar inte så många ringa.. så man får en mjukstart fram till halv 8 ungefär, då vaknar folk till liv, men inte idag.
Trycker på knappen och direkt är det 2 minuters kö. Det visar sig snabbt att Sterling har gått i konkurs och gått ut med det 6. Så alla flyg är inställda, folk som är utomlands kan inte ta sig hem om dom inte fixar flyg själva, dom stackarna fick inga pengar tillbaks för biljetterna heller. Så ni kan ju tänka er själva vilken positiv start på dagen man fick med alla "trevliga o glada kunder"( Jag jobbar på nummerupplysningen för dom som inte vet det) 
Efter jobbet så blev det en runda på staua.. Jens orkade inte fika så jag gick till hobbyboden o köpte målargrejer (för 400 spänn!!!)  så nu har jag ingen ursäkt att inte göra det längre.
Va ju meningen att det skulle bli vinkväll hos Jens så jag gick hem o vilade en stund o slängde mig i duschen,
Skrev och frågade om det gick bra att dyka upp runt halv 8, men då hade det tydligen blitt ändrade planer och alla glömt att säga till mig *morr* så jag ringde Tobbelito o Kalleballe så det fick bli svullarkväll och South Park istället. haha,
Taccos o massor av cola hehe, som att vi inte fick nog igår, Pizza cola och massor av glass.
Uj uj man kommer ju rulla fram om folk inte slutar glömma en snart.
Men kul hade vi.
Och snö kom det idag oxå... snöade massor när vi gick hem till tobbe.. kastade årets första snöboll.. eller snarare fick den kastad på mej hehe.
Men eller huuur.. alltså ibland flyger klockan fram så jag tror jag legat i koma eller nåt. Den va 21:30 alldeles nyss,
och nu är den 23:15, Hur gick det till. jag  har ju inte hunnit göra nånting.
Tänkte jag skulle hinna skissa lite på tavlan men det verkar inte som jag kommer hinna det ikvåll då.
Hade tänkt få sova inatt för en gångs skull. 

Bajj får nao...
 

Ja då bloggar man då...

Jaha då va man en bloggare oxå haha... det trodde jag aldrig om mig själv men bor man själv (som jag gör för första gången nu!!!) så måste man hitta nåt att fördriva tiden med.. sitter förtillfället och försöker få till bloggen så man kan kolla på den utan att kräkas.. alla förinställda sånna vad heter det.. bakgrunder o sånt ser ju helt förskräckliga ut.. huvva.. vad är det med alla dessa koder??? man fattar ju ingenting.. skriver lite här, ändrar litte där o se vad som händer.. haha ja det lär ju märkas hur det blir..
Man kan ju inte tro att jag var en komplett datanörd som gjorde hemsidor från scratch med koder o allt för 12 år sen..
Men nån dag ska väl alla drabbas av glömska.
Borde egentligen sova, ska upp o jobba om 6 timmar och 13 minuter.. då klockan för övrigt kommer vara FEM.på morgonen. det är inte humant att behöva kliva upp så tidigt. men å andra sidan så slutar jag halv 3. Ska ner på hobbyboden och köpa målargrejer.. (ska bli konstnär eller hmm måla en cartmantavla åt Tobbe )
 
ska hämta p-piller åt mina överdrivet kåta kattmonster som har turats om att löpa i en månad nu, sen ska jag träffa Jens o ta en fika och senare blir det nog ett glas vin. Vad vore egenligen livet utan vin?? Ja oroa er inte det va en retorisk fråga, ska inte bli filosof oxå, är nog flummig som jag är redan. Nä nu hoppar jag i säng, kommer bli en lång dag i morrn.

Nattinatt

RSS 2.0