Ge mig!

Såg den här reklamen för första gången nyss och jag bara suckade jättehögt.
JAG VILL HA!!! Även om det inte passar just precis nu så bara skriker min kropp efter "en sånn"
Inte lätt att bli äldre!


En ganska bra dag!

Gick runt berget med syrran och hennes hundar, hälsade på familjen en sväng på vägen och fick visa upp min solbränna och berätta om lite äventyr. sen gick vi in till stan och fikade på pause. Mycket trevligt.
Har iallafall fått runt en timmes motion idag. Eller motion och motion. Vi är båda förkylda och det gick inte att gå snabbt för det var ju inte plogat nånstans runt hela berget så det var bara att traska så fort man kunde i "djupsnön" Men man har ju iallfall rört på sig istället för att sitta på röven hela dagen.

Har vart på affären och ska laga lite köttgryta till mig o älskling. Det är sååå skönt att kunna välja vilken mat man ska äta och inte behöva välja mellan fritterat, fritterat eller fritterat.
Hoppas på att loosa australienkilona rätt så fort. Men med tanke på att man inte äter sån "äckelmat" hemma så ofta hoppas jag på att det kommer gå rätt så fort, kommer ju röra på mig nu när det inte är snorkallt längre också så. Önskar jag kunde donera lite till bättre behövande om man säger så :p

Har kommit underfund med mycket där borta. Det är väldigt svårt att förklara med ord och få andra att förstå den här känslan som man har. Jag känner mig så otroligt lugn i själen. Den känns så lugn att jag själv blir rastlös haha. Har inte haft den här känslan på hur länge som helst så jag antar att jag nästan blir lite skraj för jag inte är van det. Förut kretsade alla mina tankar runt jobbet. Jag har nog inte fattat hur mycket energi som gick åt till att tänka och fundera på jobbet förrän nu i efterhand. Dom tankarna känns som bortblåst faktiskt. Jag var "på jobbet" 24 timmar om dygnet och då menar jag till och med när jag sov. Alla lediga timmar tänkte jag på hur länge det var kvar tills mitt nästa pass började. Den enda gången jag inte tänkte så var nog på fredag eftermiddag när man fick gå hem över helgen, men på lördag eftermiddag kom dom där tankarna tillbaka och varade ända till nästa fredag. Nu har jag ju bestämt mig för att gå ner till 80% och det beslutet har nog ruskat om mitt tänkande ganska radikalt. Nu spenderar jag 8,5 timmar på jobbet varje dag. på 80% blir det 6,5 timmar per dag, vilket betyder att man kommer ha en massa mera ledig tid varje dag att göra annat på som man tycker om. 
Det kommer i sin tur betyda att jag har mera tid att slappna av på och jag kommer kunna vila mera själsligt, alla tankar kommer inte att handla om hur lite tid man har att hinna med allt man inte kan göra för att man måste jobba och sen hinner man bara komma hem, käka, titta på tv nån timme och sen gå o lägga sig för att sen inte kunna sova för att man är stressad för att man ska upp på jobbet. Förstår ni mitt gamla tankesätt. 
Nu är det så att jag har haft väldigt dålig tillgänglighet på jobbet senaste halvåret. Jag har knappt klarat mig upp till godkäntgränsen. Jag har inte kunnat sova för att jag har dålig tillgänglighet. Jag har fått sämre och sämre resultat på jobbet för att jag inte kan sova, och sen blir jag sjuk för att jag inte kan sova och är jag sjuk kan jag inte jobba. Ja det blir ett enda stort moment 22. Mitt tankesätt som jag har nu kommer nog lösa allt det där. Jag ska lämna jobbet på jobbet och sen enbart fokusera på bra saker när jag går därifrån. Det kommer också bli mycket lättare när man går ner lite i tid. För som sagt. 6,5 timmar känns så mycket mindre än 8,5. Och det kommer skilja 600 kr om jag får full bonus :)

Nåja... nog prat om jobbet. men jag ville bara skriva av mig lite om vilken lättnad jag känner.
Får börja min "nya" tjänst den första april så det är inte så länge kvar.

Nu ska jag börja med grytan!  

Hoppas på en bra dag!

Har lyckats klivit upp vid 10 både lördag och söndag nu. Känner mig så duktig.
Hade en heldag med bandet igår. Kändes bra. Vi repade, gick hur bra som helst för att inte ha repat på en hel månad. Sen får vi till peter och hade årsmöte med företaget. Satte upp mål och gick igenom viktiga punter ang ekonomi och försäljning och sånt. Känns som att det kommer bli tufft framöver, särskilt för mig som är ekonomiansvarig. Det ska bokföras och massa sånt. Men förhoppningsvis blir det ändå roligt och lärdomsrikt. 
Dom andra festade men jag var för trött så jag for hem till gullis och var med han o katterna en stund innan vi gick o la oss. Jag däckade på en gång. 

Ska ta och gå ut på en långpromenad med syrran nu. Måste bli av med semesterfläsket. 
Tänker inte känna mig som förra metalcamp. Det är inte kul att gå runt och känna sig som en vandrande blåval. Ja jag vet att jag är bra på att överdriva. Riktigt så illa var det inte, men det är inte kul att se sig själv på film och tänka, herregud ser jag ut sådär. Och nu är jag ännu större än då. Så det blir skärpning på hög nivå. På semestern brydde jag mig faktiskt inte ett skit för det hade inte blivit semester då. 
Men nu är gråa vardagen här och nu får man ta tag i saken. Ska försöka få ihop till en crosstrainer så fort jag kan men tills dess blir det promenader och mindre skräpätande.

Här ska slimmas!! See you!  


Metalcamp 2010!!

Ni kan inte fatta hur jag reagerade på det smset en morgon i Australien!!!
Det ska bli såå awesome att få komma tillbaka igen!! tack alla som har röstat!!!

Myrah

Här är en video med lite klipp från våra äventyr och spelningar!
Enjoy!


puh!

Då var första jobbpasset avklarat.
Ska hem till tobbe sen och se vad som händer. Nu ska jag på affärn och handla lite inventarier till kylskåpet, det ekar där inne.


På jobbet igen

Sitter på jobbet nu och ska börja jobba snart.
Känns verkligen jätte jättekonstigt. Har haft coachmöte nu och ska ha rast till halv 2. Sen ska jag jobba till halv 5. Sen har jag iallafall ledig helg. Kan ni fatta att jag faktiskt är nervös fast jag har jobbat här i snart 3 år.
Mycket märklig känsla.

Hur som helst känns det bra på nåt konstigt sätt att vara hemma igen.
Hemma är trots allt bäst. Men det kunde gärna få vara sommar lite närmare än 3 och en halv månad.
Ska ta och köpa nåt att äta nu och sen ska jag ta och sitta upp på hästen igen.

Skriver mera när jag kommer hem. Ska försöka ladda upp "lite" bilder.

Hemma igen...

har precis kommit innanför dörren eller ja.. för några timmar sen.
Har nog aldrig i mitt liv kännt en sån skum känsla. Det kändes som att åka bort när man kom hem. Kan inte förklara det på nåt annat sätt. Har inte sovit riktigt sen natten till måndag. Tisdag morgon checkade vi ut från hotellet och den natten sov jag 4 timmar bara och efter det så har man slumrat till lite då och då på planen. Kan ni fatta att vi har spenderat omkring 28 timmar på att bara flyga. sen har man väntat på flygplatser och som igår. vi skulle ta nattåget hem och vara hemma 6:12 imorse.. eller hur. Klockan kvart i sju väntade vi fortfarande på tåget. det sista vi såg var att det var försenat till 02:03, klockan 02:30 blev skärmen svart och inget tåg kom. vi fick inte ens veta att det blivit inställt.. men men. vi är hemma nu iallafall. det jobbiga är att jag måste jobba imorrn redan.

Har precis varit o handlat, ska ta och laga riktig mat. MAAT!! Har inte ätit riktig mat på en månad. FISK!! ska bli så gott. Och ni fattar inte hur mycket jag saknar mina små kissar. Dom kommer hem om nån timme bara :)
Ska gosas ihjäl!

Orkar inte skriva mera nu. Gör det sen! Hej hopp!

Idag far vi hem :'(

Vill verkligen inte.... Har traffat en massa nya vanner! Fatt haft sommar och VARMT! Kanns ju inte sa skoj att komma hem till vargavinter och snokaos. Huvva. Men men jag ska vara glad att jag har fatt vara har sa pass lange! Kan dra sydney kortfattat.

Sett operahuset.
Varit till Bondai och Manly beach.
Sett AC/DC pa hemmaplan
Vart pa wildlife, aquarium och i sydney tower
Vart pa naturhistoriskt museum
ja vi har gjort massor men jag kommer inte pa allt sahar pa rak arm

Kommer sakna allt. Sa hej da till en nyfunnen van har igar och jag borjade storlipa. haha.
San ar jag. Inte bra pa att saja hej da.

Men vi ses snart nar vi kommer hem.

Har en glad nyhet att beratta. VI VANN METALCAMPTAVLINGEN I AR IGEN!
Jossan superglad!!

(Och till en viss person som jag vet visst laser min blogg.
Du verkar verkligen inte fatta nanting. Ja jag har last din blogg pa sistone pa grund av EN enda orsak. For att se om du fortfarande oser skit over mig dar och det gor du. Det polisen inte verkar forsta.. och uppenbarligen inte du heller ar att jag fullstandigt skiter i om du laser min blogg och facebook. Det var inte darfor jag kontaktade polisen. det enda jag ville fa ut av det hela var att du skulle sluta skriva skit om mig och spekulera om mitt liv. Jag har inte yppat ett ord om dig sen jag forsokte resonera med dig forra gangen ang precis samma sak. 
Las min blogg och spionera pa min facebook hur mycket du vill det ror mig inte i ryggen bara du slutar att skriva skit om mig pa din blogg.  PUNKT! )

Strax drar vi till Sydney!

Har checkat ut fran hotellet. fordriver tiden pa ett internetcafe nu innan vi aker till flygplatsen.
Har inte gjort sa mycket de senaste dagarna. Det finns inte sa mycket att gora har faktiskt.
Jag har dessutom matt skitdaligt senaste 2 dagarna. Vaknade imorse och kunde knappt prata. Kanns som om jag hostar upp rakblad plus att jag har akt pa redig forstoppning. Men det lar val ordna sig. Kan ju inte halla i sig i all evighet.

Kollade mailen nu och tydligen har Myrah ett fan i Sydney som jattegarna vill traffa mig och tobbe och gora en intervju. Kanns ju valdigt kul. Har fatt valdigt bra respons pa slappandet av skivan. Vi har redan fatt flera mail med erbjudanden fran bolag som vill samarbeta med oss :)

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det ar sa mycket nytt att man inte vet vart man ska borja.
Det ar iallafall ett antiningen ellerland. Antingen ar folk hur smala som helst eller skitfeta, antingen ar maten jattefet och onyttig eller sa ar det halsomat. Det finns knappt nat mittimellan.
det finns inte morkt brod att hitta nanstans... hehe
Vattnet smakar skit. Kommer nog aldrig mera klaga pa att man maste dricka vatten hemma. Har kostar en liter ca 7-8 kr pa flaska. Inte billigt.. for att inte tala om ciggen. Herregud ett paket kostar 12 dollar, alltsa ca 85 spann. Japp det ar sant. Sa vi har det ratt bra i sverige.

Jag lovar!

Att jag ska uppdatera snart. Har bara inte "haft tid". Vi har inte gjort så mycket förutom att sola och bada.
Har vart på ett museum och sett avatar i 3D! Det var hur coolt som helst!
Men nu ska vi iväg och käka steak med en pint och sen blir det till att fira att Myrahs skiva nu är officiellt släppt på Internet!

I brisbane

Hej hej! Nu ar vi antligen framme. Kom igar kvall vid 12 pa kvallen.
Vi bokade rum pa forsta basta hostel, som hette TinBilly. Det var dyyyyrt kan jag saga. Men det var det vart for vi var dotrotta allihopa.
sammanlagt 24 tmmar pa flyg och man kunde knappt sova.
Vi mellanlandade i Hongkong och hade 5 timmar pa flygplatsen sa vi tog taget in till city och kollade. Jag har aldrig sett maken till skyskrapor forut och jag kan saga en sak. Jag var i genomsnitt ett huvud langre an alla dar och jag ar 162 cm lang. Sa medellangden dar var nog max 150 cm hehe.

Nu har vi checkat in pa ett hostel som vi ska bo en vecka pa och sen aker vi nog vidare till Sydney och kollar laget.
Har kopt ett par metalflipflops, solglasogon sa nu ar jag fit for varmen!

Det ar ca 25 grader och fuktigt som fan men det ar saaa skont att slippa kylan. Har redan vant mig!

Har precis provat Kentuckey fried chicken och simon... INGEN HOJDARE!!
Ikvall ska vi kaka rumpstek sa det ska bli najs.

Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Grabbarna sitter och dricker lite ol pa en utebar medan jag o Biggels gor stan lite. Det ar inte en stor stad faktiskt, men allt som finns har ar som i en storstad. Butikerna, folket... its awesome.
Det finns aven ett pettingzoo alldeles i narheten sa vi ska nog aka dit och klappa koalor innan vi drar till sydney!

Om ni undrar nat sa ar det bara att fraga...

Det finns internetcafer overallt sa jag ska forsoka uppdatera sa mycket jag kan.
Bilder kan nog bli lite svarare... men det kommer sen!!

Nu ska vi ga o kaka ett stort lass med glass!!

See ya mates!


RSS 2.0