Dygnsrytmsjävel!

Har precis duschat lite, så jag slipper det tidigt imorrn bitti för jag snoozar alltid. Morgontröttare människa än mig får ni nog leta efter. Körde en rejäl inpackning också. Det gör jag nästan varje tvätt, men mitt hår verkar inte ta åt sig av det. Kan nog ha med allt volympulver och tuppering, men vad ska jag göra. Har ingen lust att se ut som en slickad katt med konhuvud när jag har utsläppt hår haha. Men tupperar man håret flera gånger i veckan så blir det ju tortt och slitet. Konstigt nog har det inte blivit det förrän nu. Borde köpa sånt leave in balsam för det tvättar man ju inte ur. Måste testas.

Nu ska jag kolla på gårdagens Big Brother innan jag hoppar i säng. Är för övrigt superpigg fast jag varit vaken sen 7 imorse och bara sovit typ 4 timmar inatt. Är ju alltid dötrött mellan 16-20 på dagarna sen går det över till superpigg oavsett om jag har sovit natten innan eller inte. Nuförtiden sover jag vanligtvis 5 timmar per natt vilket jag vet är alldeles för lite, men inget verkar hjälpa. Alla säger. Ja men går du upp 7 och går o lägger dig kl 22 oavsett om du är trött, pigg, om du sovit eller inte natten innan så kommer dygnsrytmen att rätta till sig. Pff.. jo för just. Har bara klivit upp 7 varje dag sen 4 månader tillbaka. Min hjärna har inga som helst planer på att vilja ha en normal dygnsrytm iallafall. Även fast jag bara sover 5 timmar per natt. Efter kl 20 är det kört. Då är jag oftast tvärpigg fram till 2-3 på natten. 

Nån som vet om det finns människor som har en annan dygnsrytm än andra. För som sagt hur mycket jag än försöker så är min normala dygnsrytm (eller den som kroppen och hjärnan helst vill ha) som följer. 12:00 kliva upp. 03:00 gå o lägga sig. Det skulle vara det ultimata dygnet om min hjärna fick bestämma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0