Lägenhetsfrustration!

Har suttit o kikat på lägenheter halva kvällen och det är så frustrerande. Finns en mitt i stan i samma hus som Triangeln hamburgerrestaurang. Nej tack, En vid Ica Kvantum, nej tack. Och en vid gamla posten på Frösön som verkade helschysst men det är små och väldigt få fönster i den lägenheten. Så den går tyvärr också bort. Varför är det alltid nånting som ska vara fel. Är läget bra är planlösningen skitdålig och tvärtom. Men jag tror att jag har listat ut varför jag är så ivrig på att flytta, om man nu bortser från att underhållet i detta hus suger BALLE!

Jag har ju gått igenom en av dom tuffaste perioderna i mitt liv nu och några månader bakåt. Och det är inte klart än, det är en bra bit kvar. Men jag tror att jag vill ha en nystart i en ny lägenhet där inget "gammalt" sitter i väggarna eller hur man ska säga. Ny lägenhet = tillfällle att ändra sitt liv. Lite så är det i mitt huvud. Bor man kvar i samma lägenhet man mått skit i så är det lätt så att det sitter kvar och att man fortsätter i gamla spår. Eller man... jag kanske jag ska säga.

Dessutom får man lite annat positivt att fokusera på, man kan lättare planera en framtid på ett ställe man trivs. Jag har då inga planer alls på att skaffa en familj i den här lilla tvåan med skitäckligt badrum, plastmattor som inte sitter fast i hörnen, minikök som man inte ens får plats med ett matbord i, ett evigt gurglande avloppssysten, skrikande idioter utanför halva veckorna osv. Jag kan liksom inte ens se det framför mig, och det är det som är problemet.

Så... nog babblat. Nu måste jag sova om jag ska ta mig upp imorrn, för upp ska jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0