Dåligt samvete...

Ibland förstår jag mig verkligen inte på mig själv. Idag är min första dag som arbetssökande, MEN jag är fortfarande sjukskriven på 50% och hon på AF sa att jag inte ska göra så mycket alls i början, jag ska helt enkelt bara ta hand om mig själv tills min handläggare hör av sig med en tid. Ändå så har jag haft ågren och dåligt samvete idag för att jag inte har nånting att göra. Jag borde ju vara glad att jag får ta det lugnt till en början och inte blir jagad med piska på en gång. Jag fattar verkligen inte. Igår efter mötet så kändes det jätteskönt men idag är det raka motsatsen. Varför??

Konstigt nog har jag samma känsla som om man skulle sjukskrivit sig från jobbet fast man inte är sjuk och sen ångrat sig för att man inte gick dit. JAG HAR JU INGET JOBB JUST NU!! Och det kanske är därför jag får panik, jag vet ärligt inte. Jag är ändå en rätt ambitiös människa när det kommer till att göra rätt för sig. Ibland till den grad att jag struntar i mig själv och hur jag mår bara för att göra ett bra jobb. Och det är ju inte heller bra i längden. Kan nog vara en orsak till varför jag är i den sits jag är idag.

Oj herregud vilket luddigt inlägg haha. Men är det nån som förstår mig? För jag blir då inte klok på mig själv.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0