Oj, jag kraschade!

Tror jag har satt nåt slags rekord i ickebloggning för min egen del. Men det har varit en välbehövlig paus. Har knappt öppnat datorn på flera veckor och jag har inte ens varit in på bloggen något sen sist jag skrev. Jag tror att allt som har hänt med mamma till slut hann i kapp mig. Jag har varit positiv genom hela den biten men jag tog som aldrig riktigt tag i det känslomässiga. Jag var bara så glad att hon överlevde och att allt gick som det gick. Tror jag skyfflade känslorna under mattan och försökte gå vidare utan att känna nåt, men det hann i kapp mig iallafall till slut. Så jag har typ isolerat mig från det mesta på sistone. Men jag vet iallafall varför jag har varit som jag har varit och jag ber om ursäkt om jag har sårat någon genom att inte svara på samtal/sms osv. Tyvärr är det så jag funkar när jag inte mår som jag borde. Och det är inte personligt mot någon utan jag har bara inte orkat prata med "folk". Jag behövde ett tag för mig själv helt enkelt. Men jag är på väg uppåt igen och jag tror faktiskt att bloggen hjälper mig en hel del eftersom jag får både skriva av mig, men också dela med mig av saker. :)
 
Har en del att berätta också från tiden jag inte har bloggat så jag återkommer nog snart med en uppdatering hehe.
 
Nu har min sladd gått sönder till telefonen så jag kan inte ladda över bilderna till datorn så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Jag gillar ju att visa bilder här i bloggen och jag ska se om jag kan hitta nån lösning, alt låna någons sladd en stund.
 
Ni får ett par instagrambilder så länge!
 
 

Åker till Berge!

Tar o åker till Berge på middag!
 

Bildbomb!

Hej och ursäkta för min frånvaro.
Men har haft fullt upp med att leva senaste dagarna haha. Har pysslat med lite allt möjligt faktiskt. Men det bästa av allt är att mamma har fått komma hem från sjukhuset! Ni kanske redan hade listat ut att det är min mamma som har varit jättesjuk. Orkar inte hålla saker hemligt det blir bara struligt.
 
Så vad har jag pysslat med?
Jo jag lagade mat till hela familjen i torsdags.
 
Jag fick äntligen låna så jag kan spela FFX igen... sjukt bra spel!
 
I fredags gick jag o Kalle ut o käkade...
 
Igår plockade jag blåbär i Berge... skitmysigt men får lida för det, har hela benen full av myggbett.
 
Just nu håller jag på o vänta på att John ska hämta upp mig. Ska åka o laga middag i Berge igen. Mamma behöver all hjälp hon kan få och jag gör det mer än gärna. Jag älskar att laga mat till fler än bara mig själv. Ska även baka en blåbärspaj av bären jag plockade igår. Mumma!

20 Frågor!

1. Tre namn jag lyssnar till: Jossan, Josse & GB

 

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Min kreativitet/musikalitet

 

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Min rädsla för det okända och min alldeles för höga press på mig själv

 

4. Detta är jag rädd för: GETINGAR!!! Att flyga, misslyckas, prata inför folk, bli fet, bli gammal o bitter.

 

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Snus, koffein & kramar.

 

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Shoppa upp hela lönen på ett par dagar, styra det jag gör i drömmar, läsa noter

 

7. Detta tycker jag om att göra: Spela musik, fika, festa, umgås med familj/vänner, resa, titta på dokumentärer skräckfilm och serier, gosa med djur i alla former, gå på museum, plocka bär, sy, måla, skapa saker, kramas, skratta åt mina egna skämt, slappa, laga mat, gå på konserter, lära mig nya språk, fixa med hår med mera, med mera.

 

8. Detta vill jag göra just nu: Bli av med huvudvärken och mysa i soffan.

 

9. Bästa känslan:  Att stå på scenen med bandet inför en stor jublande publik. Oslagbart!

 

10. Värsta känslan: Maktlösheten man känner när någon man älskar mår dåligt eller blir sjuk och man inte kan göra något för att hjälpa.

 

11. Egenskap jag gärna vill att min partner har: LÅNGT HÅR! Hahaha... närå men gärna jordnära och omtänksam.

 

12. Är jag kär just nu? Jupp!

 

13. Jag vill gifta mig: Nope!

 

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Resa till alla värdsdelar minst en gång, starta eget företag, vara helt nöjd och tillfreds med mig själv, vinna på lotto, ha en papegoja, sälja en tavla riktigt dyrt, bli bra på fiol osv.

 

15. Min käraste ägodel: Uhm... vet inte om jag har nån speciellt kär ägodel för jag antar att Kalle o katterna inte räknas som ägodelar hahaha.

 

16. Något jag vill ha i present: Presentkort i massor!

 

17. Detta har jag på mig just nu: Rolling Stones t-shirt, mysbyxor och leopardstrumpor ;)

 

18. Favoritkläder: Oj, klänningar, mysiga långa tröjor, leggings (hata byxor) skjortor, allt i rockstil då.

 

19. Favoritdjur: Alla typer av fåglar och katter kommer på delad förstaplats!

 

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Alla möjliga stilar av rock, metal och filmmusik, men även lugnare musik som inte är mesig, för mainstream eller opersonligt.

 


Bra dag indeed!

Halloj på er!
Har haft en någorlunda normal dag idag. Först tingan, sen psykologen o sist repa. Skönt att vara tillbaka till vardagen. :)  Familjemedlemmen som ligger på sjukhuset har genomgått en till operation idag och får förhoppningsvis åka hem imorgon. Hoppas hoppas!
 
Här får ni några bilder från idag...
 

Just nu!

En stor kopp ekologiskt té, myströja på och Pretty Little Liars innan sängdags! Riktigt bra kväll!
 
 

Hemska människor!!!

Usch! Nu skriver jag om det här på bloggen eftersom det hände i Torvalla, så nån av er läsare kanske vet nåt. Jag hoppas verkligen att kissen hittar hem o får sin sista vila hos sin ägare.
 
 
 

Superbra kattips!

Halloj på er!
Idag fick jag äntligen ett paket jag beställt till katterna innehållande 4 kilo torrfoder och en kattleksak. Och dom verkligen älskar den. Skitsmart grej som håller både hjärnan och kroppen igång. En behållare med räfflad botten och tre hål i. Man lägger maten på den räfflade ytan, ställer ner den på golvet och låter katterna roa sig själva. Dessutom kan dom inte kasta i sig maten heller. Båda mina katter tycker att den här grejen är superrolig och man ser hur stolta, glada och busiga dom blir när dom får ut matbitarna själv haha. Att jag inte köpt en sån här grej tidigare. Så det är verkligen nåt jag rekommenderar, speciellt för innekatter som kanske inte får så mycket stimuli för hjärnan.
 
 

Kissemys!

Ligger o myser med Stina som har varit helt "mamma"tokig senaste veckan. Hon ska ligga på/bredvid mig hela tiden och jag klagar inte. Jag tycker bara det är supergosigt! Älskade pissepatt!
 
 

Ny väska!

Köpte äntligen en ny väska idag! Min nuvarande håller på att ramla sönder totalt så det var dags. Tänkte jag skulle pimpa den med lite kedjor o grejer sen också. Kommer nog bli riktigt snyggt faktiskt. :D Har även varit och uträttat en del ärenden åt mamsen också. Så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen. Blir nog Pretty Little Liars maraton ikväll med. Myspys!
 
Vad tycks?
 

RSS 2.0