It's Alive!!!

Tjenare!
Blev en ofrivillig bloggpaus nu eftersom att min dator råkade ut för en olycka. Tycker inte det är roligt att blogga från mobilen. Men nu mår datorn aningen bättre så jag kör på!
 
Hade en jättekul liten fest i lördags (förutom datorincidenten), det blev lite lekar, guitar hero o musik och sen en sväng på bishops. Söndagen spenderades med att försöka få ur groggen ur datorskärmen och när inte det lyckades har den fått ligga på tork.
 
I förrgår hjälpte jag mamma med håret. Både klippte, färgade och gjorde blekta folieslingor. Har inte gjort folieslingor sen frisörutbildningen 2007 så jag va aaaningens nervös över resultatet kan jag säga. Men det blev bra och hon blev nöjd. Speciellt med tanke på att vi använde blekning som man köper i affären. Inte direkt frisörkvalitét på dom grejerna. Hon ville ha lite bredare slingor också vilket inte är så värst inne just nu, men jag körde på det hon ville ha. Huvudsaken att den som ska ha det blir nöjd. Nu ser jag att man inte ser så jättestor skillnad på bilderna, men det måste vara ljuset för det blev en väldig skillnad irl.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0