Jag ger mig inte!

Tjaaa!
Har gjort 3 bra saker idag. 1. Jag tog mig ur lägenheten fast jag bara ville ligga under täcket hela dagen. 2. Jag köpte ett par hantlar. 3. Jag har gjort totalt 75 squats och ett par tricepsövningar som test. (Kommer ha ont i låren imorrn kan jag säga redan nu.)
 
Har ju ett helt träningsprogram på olika nivåer så jag ska börja imorrn med ett helt "varv" eller vad man ska säga. Då ingår alla stora muskelgrupper. Pepp!
 
Kände mig lika låg idag som jag gjorde igår och dagarna innan det när jag bara låg o blundade i sängen. MEN, det jag gjorde annorlunda var att gå upp (till slut), fixa mig och gå ner på stan en sväng. Träffade Linda för en "kvällsfika" på Pause också. Vi satt o pratade om livet i 2 timmar. Känns mycket bättre nu. Hon och jag är lika på så många plan, så får extra mycket ut av att prata med just henne. Tänker INTE hamna längst ner på botten och sen bara ligga där och vara igen. Icke, nej, njet, nope, nein! Jag har makten över mitt liv, ingen annan. Ingen annan kan heller göra så att jag mår bättre. Så.. nu har jag påmint mig själv en extra gång haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0