Veckan som gått...

Tjena på er!
Tänkte uppdatera er lite om hur min vecka har varit.. eller vad jag haft för mig sen jag skrev sist. Va ut med halloween-utstyrsel i fredags med Jimmy. Träffade Emilia och David ute bland annat. Blev efterfest o hela faderullan till tidigt på morronen. Hade skitkul med vissa undantagsincidenter under kvällen som jag inte går in närmare på.
 
 
Lyckades däremot halka i Jimmys trapphus och halft slå ihjäl mig på hemvägen. Landade med hela kroppstyngden på kanten av ett trappsteg på sidan av ländryggen så har varit invalid fram tills idag typ. Så jag blev sängliggandes hela lördagen och söndagen till följd av det. Jag som hade tänkt o röja tvådagars. Men men, sånt händer väl alla nån gång.
 
Igår "jobbade" jag min första stängning i fiket med grabbarna grus trots att jag var halvt om halvt krympling. Här har vi lite "efterparty" i omklädningsrummet innan hemgång. Allt gick bra och jag har lärt mig en hel del nytt.
 
Idag har jag fikat med Jens, och jag har faktiskt till och med haft ork till att fixa iordning mig innan jag går nånstans senaste veckan och inte bara dragit på mig solbrillorna och skitit i omvärlden haha...
 
Nu ska jag slänga i mig nåt käk och sen blir det film med kissemys!
 

RSS 2.0