Just nu!

Har poppat massa popcorn, tänt ljus och myst ner mig i soffan. Ska kolla tre första avsnitten av American Horror Story Hotel.
 

Nytt Till Garderoben!

Hallå i stugan!
Blev en runda på stan idag efter arbetsträningen. Gick förbi Zero Six och utbrast "Åhh en sån skjorta vill ju jag ha!", sen gick jag in på H&M och det första jag såg va exakt en sån skjorta fast i tjejstuk. Blev skitglad för jag har letat en svart och rödrutig skjorta hur länge som helst. Så den fick det bli. Jag måste ju kunna unna mig ett plagg åtminstone. Inte direkt så jag shoppar kläder till höger o vänster haha.
 
 

Tuesday

Tjabba!
Puh, har kånkat två fulla matkassar från hemköp och upp till mig. Tyckte jag gjorde det jäkligt bra som lyckades få ihop så mycket mat för 300 kr. Och då va det både 2 kg kyckling, sallad, gurka, wokgrönsaker, buljong, oystersås, pålägg och en massa annat trevligt. :D
 
Nu ska jag ställa mig och diska. Det kommer nog ta en stund för jag har verkligen dragit ut på det. Brukar bli så när jag har svackor. Men det som är bra med mig är att jag aldrig, och då menar jag aldrig diskar upp bara lite och lämnar resten. Utan när jag diskar så diskar jag allt och passar på att göra rent spis, luckor och bänkar för annars är det helt ogjort tycker jag.
 
Nu ska jag sätta igång så jag hinner laga middag i vettig tid också. Så här ser jag ut idag.
 

As Simple As That?

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft. Började dagen med ett tretimmars arbetspass i köket på tingan. Allt gick som smort och tiden bara flög iväg. Har verkligen jättekul där. Jag trivs som fisken i vattnet! Sen fikade jag en stund med Jens, David o Gunnar. Gick hem och tog en powernap innan det var dags att bege sig till replokalen. Där harvade vi på i drygt två timmar och sen tack o lov hann jag in på Willys innan dom stängde. Hade ju typ ingenting i matväg hemma, men idag (halleluja) fick man ju äntligen pengar. Så har fyllt på med smör, mjölk, té och en hel del annat nödvändigt.
 
Kom på en sak när vi repade. Kan det vara så simpelt att jag mått skit senaste tiden för att vi inte har repat på tre veckor??? Det lär ju vara en kombo av annat också, men jag känner mig som en ny människa idag. Kan ju också bero på att jag äntligen kunde handla mat hahaha.
 
Moepp, nu ska jag gosa på katter, äta choklad och kika serier!
 

I Rock!

Tjobi!
Har återhämtat mig en del både fysiskt och psykiskt sen sist jag skrev. Hade dessutom knappt fått sova nåt på en hel vecka så va redigt utmattad. Ensamheten känns inte lika panikartad längre och jag sov som en stock utan kaosdrömmar i natt och vaknade utvilad fastän jag inte somnade förrän vid 5 imorse. Så det känns nästan som en inre totalrenovering haha.
 
Va o handlade precis. Jag är sjukligt imponerad av mig själv den här månaden. Jag har lyckats leva på 900 kronor i över tre veckor. (!!!) Och då är katternas mat och sand inräknad i det. I går hade vi brädspelskväll hos kusinen med alla syskon och syrrans kille. Och då hade mamma, älskade mamma skickat med Simon 200 kr till mig. Jag ville först inte ta emot dom för jag får så sjukt dåligt samvete och jag är faktsikt 33 år. Jag måste klara mig själv även om det blir tufft. Men till slut tog jag motvilligt emot dom för jag vet hur mamma är. Så nu har jag köpt ägg, bröd, pålägg och té för jag har bara ätit hårdbröd och nudlar senaste dagarna.
 
Men jag måste säga en sak. Att se det som en utmaning med lite pengar istället för att bli sur och bitter över det har hjälpt massor. Så det är ett tips om ni sitter i samma sits.
 
Ikväll blir det nog inte många knop. Hade tänkt gå ner o kika på bluesfestivalen men efter att ha pratat med mamma så fick jag veta att det bara hålls på teatern nu förtiden. Sjukt tråkigt då jag hade tänkt gå runt till typ Brunkullan, Captain Cook osv och kikat runt. Men men, nu får det bli seriekväll eller målande istället. Kan vara bra för mig att "bli tvingad" att stanna hemma en helgkväll utan att gå i bitar. Känna lugnet eller nåt.
 
Så här ser jag ut idag. :D
 

Ensamhet...

Har på senaste tiden haft det riktigt tufft känslomässigt. Jag känner mig otroligt vilsen, ensam, oönskad, bortglömd, tom och sorgsen. (Det betyder nödvändigtvis att alla dom känslorna stämmer med verkligheten, men det är så det känns.) Nu när allt det intensiva har lagt sig så är det det som blev kvar. Och med det intensiva menar jag separationen, flytten, att bo in sig i den nya lägenheten osv.
 
Har nog aldrig varit så här känslosam eller osäker i hela mitt liv. Minsta lilla får mig att tvivla på mig själv, min självkänsla och mitt självförtroende. Jag har sagt att jag ska vara singel nu ett "bra tag" för att hitta mig själv, men faktum är att jag inte har nån aning om hur man gör. Min hjärna har förhållandeabstinens som fan och jag skulle säkert kunna fästa mig vid första bästa kille som visar mig uppskattning bara för att slippa vara ensam. Vet inte hur jag ska kunna förklara det på nåt annat sätt.
 
Allt känns osäkert och som ett stort jäkla kaos. Inte nog med ensamheten, jag har bara 3 veckor kvar på tingan och sen blir jag utförsäkrad. Jag vet inte vad som kommer hända efter det och jag vet inte heller vilka pengar jag kommer få sen. Jag har ingen samtalskontakt längre då Helené på tingan har slutat och jag väntar på att få en eventuell diagnos. Jag har sista träffen för utredningen imorgon. Men men, det finns som inget jag kan göra åt det nu förutom att försöka lugna mitt nervösa inre.
 
Nu vet ni iallafall varför jag är så frånvarande.
 
 

Challenge Accepted!

Tror jag har haft min längsta bloggpaus nånsin sen jag startade bloggen 2008. *gasp* Men det var nog välbehövligt. Inget speciellt (eller dåligt) har hänt och jag lever på som vanligt, förutom att jag inte sitter med datorn lika mycket. Tror alla skulle må bra av det ibland, datorpaus då alltså.
 
Så vad händer i mitt liv? Håller fortfarande på med adhd-utredningen, men det går jäkligt segt då hon som håller i den avbokat hälften av alla gånger då hon behövt vara hemma med sjukt barn. Inget att göra nåt åt, men det är en aning frustrerande. Dels är det rätt jobbigt psykiskt att göra den här utredningen och dels vill jag ha det här gjort typ nyss. Men men, det jobbigaste är avklarat så det blir nog bra ändå.
Jag arbetstränar fortfarande i fiket. Igår var min första dag i det faktiska köket där jag fick vara med och göra maten. Jätteroligt! Så det fortsätter imorron. Har utökat till 2 timmar per tillfälle nu och nästa vecka blir det nog 2.5. Än så länge känns det inte för länge så jag ser fram emot att få komma ut i arbetslivet igen. :D
 
Som jag muttrade på om i det sista inlägget innan jag tog paus är jag ju nästan jämt utan pengar nu när jag bor själv och har två überkräsna katter. Men den här månaden har jag gett mig fan på att jag ska se det som en utmaning istället för att bli bitter. Det SKA gå. Så, challenge accepted! Köper inget onödigt, har inte rökt på 4 dagar, inte köpt mat ute osv osv. Blir det utgång innan nästa löning kommer jag lämna kortet hemma för jag veeet att jag blir en pengaoptimist ute på krogen haha. Det som suger rätt hårt är att både min foundation, hårspray, parfym, mascara och mitt torrschampo kommer ta slut exakt samtidigt. typ inom en vecka. Och med mina sömnsvårigheter är det svårt att se respektabel och mänsklig ut utan iallafall mascara och foundation. Det andra kan jag leva utan. Men men... I-landsproblem.
 
Nu ska jag kika några serieavsnitt innan jag drar täcket över mig och laddar inför morgondagens "jobb".
Här är en bild från idag. Sov gott på er!
 

RSS 2.0