En sån där jävla skitdag...

Är bara tvungen att skriva av mig lite för idag är en sån där fucking jävla skitdag när inget känns bra och allt bara går fel! Började dock dagen med att vakna i "vettig" tid och faktiskt äta frukost, sen har det mesta gått utför känslomässigt.

Det mesta jobbiga beror dock på utfasningen av medicinen. Är nere på det absolut sista steget innan man slutar ta den helt, vilket tydligen är det jobbigaste. Och anledningen till varför jag skriver om det är inte för att skylta med något utan för att varna andra. Det skrivs ut "antidepressiva" preparat till höger och vänster utan nån speciellt grundlig undersökning. (Som i mitt fall) Sen äter man skiten på läkares inrådan i flera år, men är det nån som berättar för en hur det är att sluta med skiten? Nej för det är ett helvete! Så ät det inte bara för att en läkare säger det, utan kolla om det går att göra nåt åt andra faktorer först. Och då menar jag t.ex kost, motion, samtalsstöd osv.

Just nu har jag vad som känns som "myrkryp innanför skallbenet", brainzaps, svettningar från helvetet, en skitskum lukt i näsan som vägrar försvinna, fördröjda reflexer och känner mig bara allmänt "meh, jag skiter i allt". Dock vet jag vad det beror på så jag härdar ut. Har gett mig fan på att bli fri detta.

För övrigt begav jag mig ut i solen på jakt efter en ny bok. Köpte Dan Browns Inferno och begav mig till en park med lite jordgubbar och en filt. Väl där så slår jag mig ner, men det tog inte många minuter innan hela alltet förstörs av att det kommer en massa skitgetingar. Så jag tog mina saker och gick hem. Väl hemma inser jag att kattjäveln har börjat kissa utanför lådan igen så att det runnit ut över halva badrumsgolvet och toapappret va slut (vilket jag givetvis glömt köpa när jag va på bokjakt) så det var bara att traska ner till stan igen. Köper det förbannade toapappret, lite sallad till middag och går hem. Så nu är det fixat iaf...

Utöver det så har min dator pajat också. Fläkten har dött så den går inte använda, och att försöka hitta en reservfläkt till den modellen är ungefär lika gynnsamt som att leta efter en snödriva i Sahara. Så ja, är inte sådär superpositiv idag. Men det får va så, det kommer andra bättre dagar. Jag får vänta på dom helt enkelt. Nu ska jag läsa bok och hoppas på bättre tider haha!


RSS 2.0