Jag & bollarna är kompisar igen!

Spelar ingen roll hur less man än blir när ens djur förstör, pissar ner, tuggar/klöser sönder saker, Jag kan aldrig vara less i mer än nån timme och sen är det som att det aldrig hänt. Jag skäller aldrig på mina katter om dom gjort nåt dumt när jag inte är hemma. Även om dom förstår att dom gjort fel. (För det gör dom. Kunde direkt konstatera att båda var bovarna för dom var ovanligt undanhållsamma och skämsiga. När jag började städa upp efter röran dom lämnat gick en av dom in under sängen och den andra under bordet, så nog förstår dom alltid.) Det hjälper inte att skälla, däremot gör dom saker dom inte får när jag är hemma så säger jag ett långt "Nej" med mörkare röst än vanligt men i normal samtalston och då förstår dom direkt. Sen att dom ibland gör saker dom vet att dom inte får för att jävlas är en helt annan sak, så funkar katter haha.
 
Hur som helst är vi kompisar igen och båda två ligger med mig i sängen o myser. Slutet gott, allting gott!
 

Gratis katter någon?

Jag älskar mina katter, men ibland blir jag totalt galen på dom!
 
Kom precis innanför dörren efter en lång dag med både arbetsträning och möte. Det första jag möts av är det här (se bilden nedanför). Katterna har alltså tokpissat ner all min post jag fått i brevinkastet idag. Jag får ofta posten klumpvis eftersom det är eftersändning på mycket. Det var bland annat ett viktigt brev från försäkringskassan med en blankett jag ska skriva under och skicka in, totalt dränkt i piss. Min efterlängtade tidning var bara att kasta direkt. Men men, det var bara att städa upp. Tror jag får köpa en korg och hänga på dörren utanför och skriva en lapp att brevbäraren får lägga posten i den istället.
 
Ska ta o lägga lite pussel nu och varva ner.
 

Busy Day

Tjobi!
Började dagen med ett bankmöte. Vi kom inte fram till så mycket mer än förra gången eftersom jag fortfarande inte vet hur det ser ut för mig framöver. Höll på att glömma mobilen där också tankspridd som jag är, men kom på det innan jag gått allt för långt, Det brukar annars vara en klassisk "Jossan". Lägger bort grejer och sen kommer på att grejen är borta några timmar senare och har ingen aning om vart jag gjort av den haha.
 
Hann klämma in en snabbfika på tingan också innan det var dags att åka till replokalen, ta nytt bandfoto och repa. Så jag kom hem för inte allt för länge sen. Fan jag känner mig som den värsta djurägaren ever eftersom jag har varit borta så mycket senaste veckorna. Men Stinisen ligger här brevid och kurrar nu så dom är nog inte allt för arga på mig hoppas jag.
 
Nu ska jag varva ner och hoppas på att somna i vettig tid. Imorgon har jag ett annat möte och likaså fredag. Ska bli skönt när jag kan koncentrera mig helt på arbetsträningen igen för den har verkligen blivit lidande på slutet.
 
 
Hårdingen haha...
 

Sinnesro

Hallå i stugorna!
Jag har inte återhämtat mig helt från min lilla "krasch" ännu, men jag är på god väg. Arbetstränade idag och sen blev det en tur runt stan. Hittade ett pussel som det i princip stod "Jossans" på. 1500 bitar för ynka 50 kronor på rea, så det fick följa med mig hem. Så har suttit och pysslat med det hela kvällen samtidigt som jag lyssnat på filmmusik.
 
Om ni som jag är lättstressade och har för mycket i skallen kan jag råda att lägga pussel. Det är väldigt rogivande och man blir så upp i det att man inte tänker på nånting i princip. Funderade just på vad jag tänkt på under tiden och jag kan inte komma på en endaste grej faktiskt, på fyra hela timmar. Hur skönt som helst när det vanligtvis rusar i skallen på en. Så nu har jag det jag gör ett tag framöver haha.
 
Hela motivet får ni se när det är klart. Tänkte nämligen göra en tavla av det.:D
 

Jag gråter aldrig!

Hej!
Blev en kaoskväll igår trots att jag hade det så bra under min lediga dag. Fikade först med Gunnar på Wedans i ett par timmar, Käkade middag i Berge med familjen sen och allt var jättetrevligt fram till att jag ville spela nåt sällskapsspel, det ville inte dom så jag satt inne i köket själv o filosoferade en stund och funderade på vad jag skulle hitta på sen under kvällen. Skrev på facebook och undrade ifall nån ville gå ut o ta en öl eller nåt, Men näe... verkade som att ingen av mina 353 fäcebookvänner ville eller kunde, och det är inte första gången.
 
Dessutom har Kalles och mina gemensamma kompisar fortsatt umgås med honom medan jag inte hör ett ljud från nån av dom. Inte ens dom som var mina kompisar först innan vi ens blev tillsammans. Och det känns ju jävligt skoj eftersom det var jag som blev totalt sviken och förnedrad, inte han. Så från ingenstans börjar jag tokgråta, och det är det som är grejen... jag gråter inte, för i min värld så tycker man synd om sig själv när man gråter och det gör inte jag. Men så blev det... och jag kunde inte sluta heller. Så efter en timme eller nåt hör jag av mig till Gunnar och undrar ifall han kan förbarma sig en stund över min patetiska lekamen som inte kan sluta läcka. Satte på mig ansiktet igen och åkte in till Jane Doe för att komma ut en stund och prata lite. Det hjälpte en hel del, åtminstone för stunden, så tack så jättemycket Gunnar! Du är guld värd!
 
 

Damn, I did it again!

Tjenare!
Idag är det torsdag och jag har varit på två olika möten. Var först till en sjukgymnast för att se över min onda nacke och axlar. Har ju haft ont och varit sjukt spänd i många många år. Vaknar ofta upp utan känsel i armarna pga det. Han konstaterade som jag trott att det är muskulärt så har fått med mig ett lättare träningsprogram och ett gummiband. Ska få hem en mojäng som skickar elektriska impulser ner i muskeln för att hjälpa till att lösa upp knutar och spänningar.  Ska bli riktigt spännande (höhöhö) Sen gick jag direkt till arbetsterapeuten.
 
Och nu till rubrikvalet....
Har inte arbetstränat idag heller och det var inte förrän i går kväll som det gick upp ett ljus för mig. Hjärnan och kroppen bara totalstrejkade och sa "Nej! nu räcker det!" Fattade först ingenting men sen insåg jag att jag har gjort det igen. Pressat mig på tok för hårt och inte insett det förrän allt bara kraschar.
 
Inte nog med att jag ökade arbetsträningen en halvtimme per dag, jag valde att lägga den en timme tidigare än förut. Dessutom hade jag ett möte i måndags, två möten idag, repa med bandet, tvättid plus att jag har behövt ringa en massa samtal ang sjukpenning, jagat på läkare och AF, knappt nån sömn alls på det och en hel del annat. Inte konstigt att jag kraschade. Det sjuka är att jag fortfarande, efter alla dessa år gör om samma sak igen och igen och igen. Så arbetsterapeuten beordrade mig att ha ledigt imorron och ta nya tag igen nästa vecka.
 
Så nu ska jag reboota hela systemet och jag jag tror att en extra ledig dag efter den här kaosveckan kommer göra jättestor skillnad. :D Gjorde blåbärsgröt till middag, nu blir det en stor kopp té, mys med kissarna och förhoppningsvis en maaaassa sömn.
 
 

Lite allt möjligt!

Yo!
Kom precis hem. Har varit en sån "det känns som jag glömt nåt jätteviktigt"-dag. Men såna har nog alla ibland. Joxade med försäkringskassan och ringde ett par samtal, samt lånade om Stephen Hawkings bok som jag ännu inte fått tummen ur och läst. Sen blev det äntligen repa med bandet! Vi har inte repat tillsammans sen i november så det kändes jätteroligt att få komma igång igen. Vi har inbokade spelningar i både Finland och Tyskland i vår, så yaaay! Det lättar verkligen upp livet för mig, speciellt när det ser ut som det gör just nu. Då kan jag fokusera på det roliga som kommer istället för att måla upp värsta-scenarion om framtiden i huvudet. Mycket bra.
 
Blev inte mycket sömn i natt heller så arbetsträningen uteblev idag. Fan jag va så övertrött men ändå tvärvaken vid 2 inatt att det kändes som att hela kroppen vibrerade när jag låg still. Tur jag inte jobbar med "heavy machinery" på dagtid haha. Nu har hjärnan fått lite utlopp genom musiken och det är stor skillnad i hur tankarna inte rusar runt längre som dom gjort senaste dagarna.
 
Nu blir det serier och avslappning! Ha en bra kväll!
 

Zombieland

Hej på er!
Denna dag har varit heelt zombiefierad för min del haha! Andra natten i rad som var näst intill sömnlös, men det betyder förhoppningsvis att jag kommer få sova som ett barn i natt. :D Pressade mig igenom arbetsträningen, Jonas skrattade typ så fort han tittade på mig för trots mitt försök att dölja min trötthet med eyeliner och foundation så såg jag tydligen helt förstörd ut. Men men, så är det ibland.
 
Ikväll har jag tvättid, så sitter just nu i min leopardmönstrade one piece och väntar på att gå ner o slänga i nästa maskin. Det går alltid jättefort i början och man tänker "jamen det här kommer ju gå asfort." men det man glömmer är ju just det att allting ska torka också haha.
 
Tvättstugeselfie!
 

Oklart både hit & dit, men nya tag efter idag

Wazzup bloggen!
Sitter just nu i soffan med datorn i knät och en omöjlig katt på bröstet. Finns inte mycket plats här men det skiter hon fullständigt i haha, och knölar ner sig ändå.
 
Var på möte idag (igen) och jag orkar inte gå in på detaljer, men det är då själva fan va saker o ting ska va krångligt! Det var knappt så AF och FK själv visste vad dom höll på med. Den infon jag fått innan verkade inte stämma alls, så det känns ju säkert och bra. Kontentan av det hela är att jag ska fortsätta i tingancafét till sista april om allt blir som det ska. Och det verkar oklart ifall jag kommer få några pengar närmsta tiden. (Yaaay, va precis det jag behövde) Ska försöka att inte fundera på det så mycket.
 
Mer än så har det inte blivit idag och det får nog räcka. Lagade en god middag av det jag hade i frys och kyl iaf. Nu blir det nog lite serier och sen sängen. Börjar 9 på tingan imorron. Är förresten uppe i 60% "arbetstid" nu. Alltså 5 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Vilket är ett enormt framsteg, för jag började ju med 3 timmar i veckan i september så yay me!
 
 
 

Really Long Time, No See!

Hej på er!
Jag saknar att blogga, jag saknar att dela med mig och jag saknar att kunna gå tillbaka, kika på bilder och se vad man gjort senaste tiden. Men det är nåt som fattas för att det ska funka. Har som ingen motivation alls och jag vet inte riktigt vad det sitter i.
 
Jag har det fortfarande tufft på alla plan. ekonomiskt framför allt, men också måendemässigt och känslomässigt. Det är fortfarande en total ovisshet om hur framtiden ser ut. Verkade som att jag skulle få in en fot på tingan, men det blev inte så pga omständigheter som inte har med mig att göra. Ska ha möte med AF, FK och tingan imorron. Jag står just nu vid ett vägskäl och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. AF verkar tycka att jag ska fortsätta med arbetsrehabilitering ett tag till, gör jag inte det så måste jag söka jobb på heltid och det tror jag inte jag skulle palla helt ärligt. Däremot skulle jag behöva jobba så jag slipper oroa mig över pengar hela tiden. Så det är frågan, hälsan eller pengar...
 
Så ser det ut.. inget nytt direkt. Men nog om det!
 
Idag drog jag med mig Gunnar på Pause och unnade mig en räkmacka. Istället för att sitta o gnälla om att vi båda är singel så pratade vi bland annat om Einsteins relativitetsteori, det här med tidsymd och hur tid förhåller sig vid olika hastigheter haha... sexigt värre! Men det var riktigt trevligt att komma ut istället för att sitta hemma o uggla.
 
 
 

RSS 2.0