Busy Day

Tjobi!
Började dagen med ett bankmöte. Vi kom inte fram till så mycket mer än förra gången eftersom jag fortfarande inte vet hur det ser ut för mig framöver. Höll på att glömma mobilen där också tankspridd som jag är, men kom på det innan jag gått allt för långt, Det brukar annars vara en klassisk "Jossan". Lägger bort grejer och sen kommer på att grejen är borta några timmar senare och har ingen aning om vart jag gjort av den haha.
 
Hann klämma in en snabbfika på tingan också innan det var dags att åka till replokalen, ta nytt bandfoto och repa. Så jag kom hem för inte allt för länge sen. Fan jag känner mig som den värsta djurägaren ever eftersom jag har varit borta så mycket senaste veckorna. Men Stinisen ligger här brevid och kurrar nu så dom är nog inte allt för arga på mig hoppas jag.
 
Nu ska jag varva ner och hoppas på att somna i vettig tid. Imorgon har jag ett annat möte och likaså fredag. Ska bli skönt när jag kan koncentrera mig helt på arbetsträningen igen för den har verkligen blivit lidande på slutet.
 
 
Hårdingen haha...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0