Damn, I did it again!

Tjenare!
Idag är det torsdag och jag har varit på två olika möten. Var först till en sjukgymnast för att se över min onda nacke och axlar. Har ju haft ont och varit sjukt spänd i många många år. Vaknar ofta upp utan känsel i armarna pga det. Han konstaterade som jag trott att det är muskulärt så har fått med mig ett lättare träningsprogram och ett gummiband. Ska få hem en mojäng som skickar elektriska impulser ner i muskeln för att hjälpa till att lösa upp knutar och spänningar.  Ska bli riktigt spännande (höhöhö) Sen gick jag direkt till arbetsterapeuten.
 
Och nu till rubrikvalet....
Har inte arbetstränat idag heller och det var inte förrän i går kväll som det gick upp ett ljus för mig. Hjärnan och kroppen bara totalstrejkade och sa "Nej! nu räcker det!" Fattade först ingenting men sen insåg jag att jag har gjort det igen. Pressat mig på tok för hårt och inte insett det förrän allt bara kraschar.
 
Inte nog med att jag ökade arbetsträningen en halvtimme per dag, jag valde att lägga den en timme tidigare än förut. Dessutom hade jag ett möte i måndags, två möten idag, repa med bandet, tvättid plus att jag har behövt ringa en massa samtal ang sjukpenning, jagat på läkare och AF, knappt nån sömn alls på det och en hel del annat. Inte konstigt att jag kraschade. Det sjuka är att jag fortfarande, efter alla dessa år gör om samma sak igen och igen och igen. Så arbetsterapeuten beordrade mig att ha ledigt imorron och ta nya tag igen nästa vecka.
 
Så nu ska jag reboota hela systemet och jag jag tror att en extra ledig dag efter den här kaosveckan kommer göra jättestor skillnad. :D Gjorde blåbärsgröt till middag, nu blir det en stor kopp té, mys med kissarna och förhoppningsvis en maaaassa sömn.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0