Oklart både hit & dit, men nya tag efter idag

Wazzup bloggen!
Sitter just nu i soffan med datorn i knät och en omöjlig katt på bröstet. Finns inte mycket plats här men det skiter hon fullständigt i haha, och knölar ner sig ändå.
 
Var på möte idag (igen) och jag orkar inte gå in på detaljer, men det är då själva fan va saker o ting ska va krångligt! Det var knappt så AF och FK själv visste vad dom höll på med. Den infon jag fått innan verkade inte stämma alls, så det känns ju säkert och bra. Kontentan av det hela är att jag ska fortsätta i tingancafét till sista april om allt blir som det ska. Och det verkar oklart ifall jag kommer få några pengar närmsta tiden. (Yaaay, va precis det jag behövde) Ska försöka att inte fundera på det så mycket.
 
Mer än så har det inte blivit idag och det får nog räcka. Lagade en god middag av det jag hade i frys och kyl iaf. Nu blir det nog lite serier och sen sängen. Börjar 9 på tingan imorron. Är förresten uppe i 60% "arbetstid" nu. Alltså 5 timmar om dagen 5 dagar i veckan. Vilket är ett enormt framsteg, för jag började ju med 3 timmar i veckan i september så yay me!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0