Really Long Time, No See!

Hej på er!
Jag saknar att blogga, jag saknar att dela med mig och jag saknar att kunna gå tillbaka, kika på bilder och se vad man gjort senaste tiden. Men det är nåt som fattas för att det ska funka. Har som ingen motivation alls och jag vet inte riktigt vad det sitter i.
 
Jag har det fortfarande tufft på alla plan. ekonomiskt framför allt, men också måendemässigt och känslomässigt. Det är fortfarande en total ovisshet om hur framtiden ser ut. Verkade som att jag skulle få in en fot på tingan, men det blev inte så pga omständigheter som inte har med mig att göra. Ska ha möte med AF, FK och tingan imorron. Jag står just nu vid ett vägskäl och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. AF verkar tycka att jag ska fortsätta med arbetsrehabilitering ett tag till, gör jag inte det så måste jag söka jobb på heltid och det tror jag inte jag skulle palla helt ärligt. Däremot skulle jag behöva jobba så jag slipper oroa mig över pengar hela tiden. Så det är frågan, hälsan eller pengar...
 
Så ser det ut.. inget nytt direkt. Men nog om det!
 
Idag drog jag med mig Gunnar på Pause och unnade mig en räkmacka. Istället för att sitta o gnälla om att vi båda är singel så pratade vi bland annat om Einsteins relativitetsteori, det här med tidsymd och hur tid förhåller sig vid olika hastigheter haha... sexigt värre! Men det var riktigt trevligt att komma ut istället för att sitta hemma o uggla.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ååh så gott det ser ut!

2016-02-14 @ 18:31:55
URL: http://www.annarydhs.blogg.se
Postat av: Fairyland surprises

ser fab ut!

2016-02-14 @ 19:51:32
URL: http://fairylandsurprises.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0