Länge sen sist... Mycket har hänt!

Hallå bloggis!
Nu va det ett jäkla tag sen jag skrev, men här kommer ett inlägg!
 
Så vad skriver man om när man inte bloggat på över två och en halv månad? Kan ju börja med höjdpunkterna i tidsordning typ. Var tvungen att titta igenom bilderna i telefonen för att faktiskt komma ihåg vad jag har pysslat med sen början av april haha!
 
Åkte ner till Tyskland i början av maj med bandet och hade en kanonspelning på Mainpoints 20-årsjubileum i Altkalen. Det var massor med publik som inte ens fick plats i lokalen. Och dom flesta såg ut som skållade grisar dag två, för det var så varmt. Jag lyckades dock klara mig hyfsat. Mycket roligt! Sen träffade vi Mäx och hans tjej en snabbis i Rostock åt på vår standardrestaurang i hamnen innan vi åkte tillbaka till kalla Sverige.
 
Hade fest för Jens som fyllde år för 42:a gången i slutet av maj.
 
Jag och Lars har börjat ta med Stina ut på promenader regelbundet, och nu tycker hon det är jättespännande. Vi försöker med Tjorvis också men hon får mest panik så det blir små små babysteps med henne.
 
Jag har äntligen varit och gjort sömnutredningen i Uppsala och det visade sig att jag har något som heter "Delayed Sleep Phase Syndrome" och kortfattat betyder att jag naturligt har helt felvänd dygnsrytm. (Klicka på länken för att läsa mer.) Har fått sömnhormonet Melatonin utskrivet och ska påbörja ett försök att se om det går att vända tillbaka dygnsrytmen så den blir normal. Det kommer tydligen ta lång tid och det är inget som går att bota, utan jag kommer mest troligt få kämpa med det här i resten av mitt liv. Men nu vet jag vad det är jag har och att jag inte bara är lat och "vägrar kliva upp i tid". Tänkte skriva lite mer om det här i ett eget inlägg framöver.
 
Familjens kära kissekatt Ixe fick somna in 17 år gammal hemma i Berge nyligen. Han hade hjärtproblem och vätska i lungorna så det fanns inget att göra åt det. Men han fick ett långt och lyckligt liv på landet. Jag kommer sakna dig Pixman, sov gott älskade vän!
 
Lars o jag har redan hunnit grilla flera gånger och chillat i parker eller nere vid sjön. Han fyllde år i förrgår och idag firar vi tre månader tillsammans. :D Det känns dock som att vi varit tillsammans betydligt längre än så.
Jag älskar dig Lars!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0