Fina...

Hej på er!
Nu var det ett bra tag sen jag bloggade igen, men inte av dåligt mående denna gång. Precis tvärtom! Jag har levt i en bubbla av rosa moln, enhörningar och regnbågar senaste veckorna. Jag har träffat en människa som är en total spegelbild av mig själv. Trodde inte det var möjligt, men tydligen är det det. Vi är så lika att det är läskigt. Trodde första veckan eller så att nån hyrt in denna person för att jävlas med mig eller nåt, för man kan bara inte vara så lika som vi är. I was wrong, och jag är så himla glad att jag träffat honom. Han förstår mig precis och jag honom. Vi behöver inte förklara för att den andra ska förstå. Det känns som jag känt honom alltid.
 
Har varit med om så mycket orättvisa, svek och jävulskap i mitt liv, men det känns som att allt det onda har varit vägen till denna fina person. Hade inte allt skett i precis den takt det skett hade vi aldrig träffats. Alla säger "Gud va roligt, men ta det lugnt!" Mitt svar har hela tiden varit: "Det spelar ingen roll vad som händer framöver. Slutar det i katastrof får det göra det, (inte för att jag tror det) men just nu är jag lycklig och jag tänker omfamna det med allt jag har. Livet är till för att levas, inte för att ta det lugnt."
 
Tack fina du för alla vackra ord du skrivit till mig, att du tog dig tid och spenderade helger med mig även fast du hade jobb att göra. Tack för din varma själ och underbara personlighet, Du är den vackraste människa jag någonsin träffat!
 
 

RSS 2.0