Art by Blizzaga

Tigertavla till salu!

Kategori: Akryl

Här är en av mina favorittavlor som jag målat själv. Den finns att köpa för 1100 kr. Först till kvarn! Vid intresse maila mig på josefin_berg@hotmail.com.
 
"White Tiger" 35x35 cm, akryl på deep edge canvas
 

Vargen ylar i nattens skog

Kategori: Sömnad

Här kommer en bild på min senaste kudde som är en större variant, 50x50 cm. Den finns att köpa för 210 kr. Alla andra kuddar är också till salu för 150 kr.
 
 

UFO

Kategori: Akryl

Här har vi en till akryltavla jag målade under sommaren. Finns att köpa för 490 kr, det är bara att mejla mig på josefin_berg@hotmail.com ifall ni är intresserade. Den är 30x30 cm.
 
 
 

Akryltavlor

Kategori: Akryl

Här är två akryltavlor som jag målade i somras. Jag gav dom till två av mina tyska kompisar och båda tavlorna är lite internskämt så ja det är "felstavat" och obegripligt för alla utom oss och det var lite det som var meningen.
 

Och en till

Kategori: Sömnad

Sydde en till kudde idag och den blev lite i samma stuk som den förra som nämligen blev såld på en gång. Så det verkade vara något som gick hem hos någon iallafall :)
 
Här är dagens!
 

Nyaste soffkudden

Kategori: Sömnad

Har sytt på hela mönstret för hand just för att få den lite "trasiga" stilen. Blev riktigt bra om jag får säga det själv.
 

Darth Vadertavla i akryl

Kategori: Akryl

Här är min senaste akrylmålning. Darth Vader från Star Wars. Den är 50x50 cm. Vad tycks?
 

Soffkuddar

Kategori: Sömnad

Här är mina fem senaste "konstverk". Det är kuddar jag har sytt till butiken där jag arbetstränar och både tigerkudden och kattkudden blev såld så fort jag blev klar med dom. Kändes ju rätt bra måste jag medge.
 
 

Blyertsteckning in progress!

Kategori: Blyerts

Har suttit och skissat på ytterlinjerna av ett porträtt. Har tagit paus för idag för sitter man för länge blir man blind för fel. Redan nu ser jag saker som jag måste ändra. Näsvingarna och ansiktsformen måste breddas en aning, ögonvrårna och iris ska förminskas lite och örat på höger sida måste flyttas ut en aning. Men det är därför man skissar innan ;)
 
Detta ska bli Jim Parsons aka "Sheldon Cooper"
 

En sida för min konst!

Kategori: Allmänt

Ja som ni ser bestämde jag mig för att skaffa en underblogg för min konst och mitt skapande. Blir mycket lättare att hålla reda på allt om det har en egen sida. Har inte hunnit fixa något med designen än men det kommer så småningom!