Foliebakad lax

 
För 2 portioner
 
Detta behöver man:
 
ca 500 g färsk laxfilé (med skinnet kvar)
Citronskivor
ca 2 msk citronsaft
2 msk smör
Svartpeppar
Salt
Dill
 
Så här gör man:
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg laxen med skinnsidan nedåt på en rätt stor bit folie, salta o peppra. Lägg på dillen och smöret, häll över citronen och lägg på citronskivorna. Stäng igen foliepaketet nogrannt så inte vätskan pyser ut, då blir den torr. In i ugnen i 20-30 minuter beroende på laxens tjocklek Servera med tex pressad potatis, romsås och en fräsch sallad till. Enjoy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0